Toimituskäytäntö

Keräämme ja postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Postikulut ovat samat paketin koosta riippumatta. Paketit lähtevät meiltä pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Joskus tilausten käsittely saattaa kuitenkin ruuhkautua ja toimitusajat voivat hiukan venyä. 

Voimapuodin verkkokaupasta toimitetaan tilauksia Suomeen ja ulkomaille EU:n vero- ja tullialueen sisälle (eli emme toimita esim. Ahvenanmaalle, Kanarian saarille tai Norjaan).

Toimitukset Suomeen 

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset DHL:n, välityksellä pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella.

Paketti toimitetaan DHL:n toimituspisteeseen. Noutopisteissä lähetyksiä säilytetään 7-14 vuorokautta saapumisilmoituksesta noutopaikasta riippuen.

DHL toimitus  8,00 eur 

Kun paketti on saapunut noutopaikkaasi, saat siitä DHL:ltä ilmoituksen. Huomaathan, että DHL ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Nouto liikkeestä – 0,00 eur

Voit noutaa tilauksesi myös myymälästämme.

Muistathan, että tilaus on noudettavissa vasta, kun olet saanut tekstiviestillä ja sähköpostilla vahvistuksen siitä, että tilaus on noudettavissa. Kun olet tehnyt tilauksen, saat ensin heti tilauksen jälkeen sähköpostiisi automaattisesti lähetetyn tilausvahvistusviestin.

Kun tilaus on noudettavissa myymälästä, lähetämme noutovahvistuksen sekä sähköpostilla että tekstiviestitse. Yleensä noutotilaukset ovat noudettavissa 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.